Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

fostalicska

Idetalicskázzuk nektek a fost.

A fejlécben Helmut látható, a kerti törpe, aki segít nekünk a fospakolásban. Köszönj szépen, Helmut, te kis seggdugasz!

Kiemelt rovataink: sztárfos | napi adag fos | szánalmas szubkultúrák | bulifos | cukifos

Utolsó kommentek

Címkék

álmok (1) álomvilág (1) anya (1) apáca (1) aranka (1) bádogüst (1) balázs show (1) barátság (1) barbra streisand (1) béla spears (1) besztof (1) bimbótakaró (1) boa (1) bohóc (1) boroka balls (1) botox (1) bozóháza (1) britney spears (1) búcsú (1) budai (1) bugyingó (5) bulifos (5) buzibár (3) charlie (1) cicciolina (6) cifrafosás (1) cigány (1) cini (3) csecsemő (1) csont (1) csurka istván (1) cukifos (4) cuna (3) dakota (1) danika (1) dávid ibolya (1) derítő (1) deszka (1) deutsch für tamás (1) disco (3) diszkóbár (2) domina (2) életem (1) életképek (1) elkúrtuk (1) élőlény (1) érdekes (1) érdekesség (1) érdekességek (1) értelmiség (1) étkezde (1) farok (3) faszszopás (7) faszverés (2) fekalofília (1) fekete lászló (1) fetisiszta (1) fletó (1) foci (1) fogaz (1) fostáhl (2) frei tamás (1) frenreisz (1) geronazzo mária (1) gödör (1) gonorrea (1) gumifej (1) gyilkolás (1) gyurcsány ferenc (2) hallucináció (1) hányás (3) havas henrik (1) helikopter (1) here (1) hétvége (1) horváth charlie (1) hosszú cici (1) igaz (1) ilona (1) isten (2) jóban rosszban (2) kádár jános (1) kalap (1) kamilla (1) kasztrálás (1) kebelbarátság (1) képregény (1) képviselőfánki (1) kína (1) kinyal (1) kínzás (1) kiszel tünde (1) kóka jános (1) kolostor (1) komló (1) kondor csaba (1) koós jános (1) közélet (1) kupon (1) kurva (4) laguna (1) lány (1) laskaszűrő (1) legó (1) leszbikus (1) m47 (5) macska (1) macskanadrág (1) madzsari (1) mamagésa (6) mária terézia (2) martini (1) masturbazione (4) medve (1) medveczky ilona (5) megasztár (1) méhlepény (2) mélytorok (1) metroklub (1) milliomos (1) mix (1) moldova györgy (1) moulin rouge (1) műdzsungel (1) műnő (1) napi adag fos (21) napszemüveg (1) nap képe (1) nárcisztikus (1) norbi (2) nyereményjáték (3) nyírő gyula (1) oboa (1) ökör (1) olimpia (1) öngyilkos (1) orálszex (1) orbán viktor (2) örök (1) összeesküvés (1) pajor (1) pampalini (1) paralimpia (1) parasztlázadás (1) pedofil (1) peking (1) péló (2) perverz (2) picsa (1) picsaszáj (1) pina (3) pinanyaló (1) pióca (1) pokol (1) politikus (1) pornófilm (2) primadonna (1) protkó (1) pussy (1) rácz károly (1) recskázás (4) rendőrség (1) rózsa (1) rubint réka (1) sabiine (1) sáránd (6) schmukk andor (1) schobert norbert (2) shemale (1) soma (4) sorsolás (1) spitzer gyöngyi (3) stahl judit (1) staller (1) staller ilona (4) sündisznó (1) szánalmas szubkultúrák (5) szarás (1) szávay (1) szavazás (1) szerelem (1) szex (2) szippantóskocsi (1) szolga (1) szolgálati közlemény (1) szopás (3) szórakozás (1) sztárfos (12) szűz (1) terry black (1) tóth vera (2) transzekszuel (2) transzvesztita (9) travi (2) túszdráma (1) újságíró (1) update (1) úrnő (1) vasvilla (1) vidámság (1) vizelet (3) zacsi (1) zacskó (1) zalatnay sarolta (3) zene (1) zsandár (1) ¤barátság¤ (1) ¤rólam¤ (1) ×teenagers× (1) Címkefelhő

Linkblog

Szánalmas szubkultúrák: terhes kismamák

2008.05.02. 14:27 fostalicska

Mai cikkünkben egy újabb idegesítő, lomha, társadalmilag káros szánalmas szubkultúrával foglalkozunk, a terhes kismamákkal. Nekik adunk jó tanácsokat a terhességgel és szüléssel kapcsolatban.

Fontos a megelőzés

A Földgolyó túlnépesedéssel küzd, ezért mindenki csak jót tehet azzal, ha utódnemzés helyett egyéb tevékenységek után néz, vagy ha már nem bír állatias vágyaival, legalább hatékonyan védekezik.
Ha már küszöbön áll a szülés, inkább erősen szorítsuk össze a combjainkat, és várjunk, amíg elmúlik az inger.

Politikailag korrekt fogalmazásmód

Mértékadó pszichiáterek véleménye szerint meg kellene szüntetni a "terhes", "terhesség" kifejezéseket, mivel ez azt a képzetet kelti, mintha a magzat "teher" lenne, "terhére" lenne a gravidának, ezúton aláássa a kismama önértékelését, és súlyosabbá teszi a szülés után jelentkező depressziót.

Helyette az ajánlott, immár pozitív kifejezések: vemhesség, vemhes kismama, vemhes hölgy.

A tápanyaghiány

Köztudott, hogy a terhesség fontos tápanyagokat von el a szervezettől, például kalciumot, ezért a kismamák fogai gyakran megromlanak.

Kevésbé ismert tény viszont, hogy a terhesség a kismama agyából is elvon fontos anyagokat, ezért átlagosan a kismamák IQ-ja 15-20 ponttal szokott csökkenni. Figyelembe véve, hogy a nők már eleve butábbak a férfiaknál, nem szabad csodálkozni, hogy a kismamák IQ-ja átlagosan 50-60 körülire esik le, azaz körülbelül egy értelmesebb csimpánzzal egyenértékű.

Hogyan pótoljuk a hiányzó tápanyagokat?

Ha viszont már porontyunk megszületett, még mindig enyhíthetünk agyunk tápanyag-vesztességén oly módon, hogy a frissen megszületett méhlepényt elfogyasztjuk. Ez elsőre gusztustalannak tűnhet, de az állatvilágban mindennapos.

A méhlepény rengeteg hasznos anyagot tartalmaz, ezek egy része a hőkezeléssel sajnos elbomlik, ezért az a legjobb, ha a méhlepényt közvetlenül a szülés után, szigorúan nyersen fogyasztjuk el. Természetesen a megfelelő multivitamin-készítményről se feledkezzünk meg!

11 komment

Címkék: pina szánalmas szubkultúrák méhlepény

A bejegyzés trackback címe:

https://fostalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr26451068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

garage 2008.05.06. 10:06:19

hehe, elég durva, de azért jót röhögtem :)

xyz · http://www.fds.hu 2008.05.29. 20:14:16

debuzikvagytokmár! :D

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2008.05.29. 20:32:26

xyz: most csak azért, mert néha kiverjük egymásnak itt a szerkesztőségben?!

:)))))))

n3whous3 2008.05.30. 22:27:35

Na ez nem annyira tetszett...

Murphy · http://www.eyescream.blog.hu 2008.06.01. 23:32:01

jók a fosaid ember, csekkold le az EYESCREAM-emet is...

vébermester 2008.06.18. 18:10:05

Mi ez a szar, ne oltsatok már!

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2008.06.18. 18:35:40

Vébermester: Te vemhes kismama vagy? Oltunk!

fraki · http://valtozzmeg.hu 2008.11.24. 23:08:41

Tegnap vettem egy időgépet. Kipróbáltam. Beállítottam a dátumot, beszálltam, irány a vadnyugat! Csakhogy valami gebasz ütött be, a szerkezet óriási zakatolásba és süvítésbe kezdett, füstölt, remegett, rázott mint a rosszfene. Mégsem kellett volna akciósat vennem, dehát ez volt ócsóér'.

Kis idő múlva végre megállt. A kijelzőn az 1994-es évszám pislákolt. Nem mertem kilépni a fülkéből, csak a külső kamerák képeit figyeltem a monitoron.

Egy kórteremben voltam, vajúdó asszony őrjöngött az egyik véráztatta lepedőjű műanyag betegágyon. A szülési procedúra már félúton járt, kis lábak kalimpáltak alul. Egy orvosnak öltözött hentes toppant be ekkor a terembe, odatrappolt a nőhöz és szó nélkül maga felé rántotta a leendő emberfajzat apró nyúlványait. A gyermek kicsúszott, DE JAJJJ!.... a köldökzsinór már teljesen rágyógyult apró, vékony lila kis nyakára. Feje szürkés, fakó, sírás nem hallatszott. Nagy nehezen életre keltették, de látszólag lemondott róla a hentesképű.

Ebben a pillanatban az időt ugró gép megint zúgni kezdett, teljesen bepörgött, újra működébe lépett. Kapaszkodtam, a kijelzőn össze-vissza ugráltak az évszámok és az események. Furcsa módon csak az imént látott apró teremtmény életének momentumaiba nyerhettem bepillantást.

Láttam, amikor óvodás társai a homokozóban teletömik a száját homokkal; amikor még tízévesen is bepisil esténként; amikor szülei pépesre verik egy rossz jegy miatt; ahogy az osztálytársai pépesre verik debil mivolta miatt; láttam mikor magányosan bandukol az utcákon hétvégente mert egy barátja sincs akivel gondját-baját megoszthatná; látom mikor saját székletére rejszol a budiban; mikor telifirkálja a villamosmegállót olyan szavakkal, amiket nem is ért;...

A masina egyszercsak hangos nyekkenéssel a májusi hónapba küld. Egy egyszerű, lepukkant szobát látok, tele ócska kurvák és trendi sportautók posztereivel a falon. A számítógépnek szánt asztalon a monitoron megjelenő kép alapján egy friss blogbejegyzés készülget, a már megismert élőlény (mert embernek azért mégiscsak túlzás nevezni...)a gép melleti cigihamuval teliszórt ágyon éppen egy műanyag alapú kéjnyílással rendelkező szarvasmarha figura hátsó traktusában próbál behatolni sikertelenül 4 centis nemi szervével.

Próbálom kihasználni az időt, hogy a terhes kismamákról szóló megdöbbentő írását töröljem, de ismét működésbe lép a masina, visszahoz a jelenbe majd atomjaira hull.

Nem tudtam befolyásolni ennek a műnek a létrehozását...


Olvastam már a blogodból elég sokat, akadt ami még tetszett is. De ez az írásod nem emberre vall. Tudom, hogy téged nem anya szült, te kémcsőben fogantál egy sertéstelepen... Napjaink celebjeivel kezdj amit akarsz, zúdítsd rájuk a szart nyugodtan. De ártatlan még meg sem született lelkeket és édesanyjukat nincs jogod bemocskolni.

Vagy legalább rakj ki egy fotót magadról, hadd lássák olvasóid, mekkora egy böszme fostalicska vagy!

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2008.11.29. 14:04:54

fraki: "a gép melleti cigihamuval teliszórt ágyon éppen egy műanyag alapú kéjnyílással rendelkező szarvasmarha figura hátsó traktusában próbál behatolni sikertelenül 4 centis nemi szervével."

Nem is dohányzom. Amit szarvasmarhának néztél, az meg az anyád volt :)))

fraki · http://valtozzmeg.hu 2008.12.10. 20:43:44

...áj fink, disz iz dö bigining of ö bjúúútiful frendsip... :)
süti beállítások módosítása