Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

fostalicska

Idetalicskázzuk nektek a fost.

A fejlécben Helmut látható, a kerti törpe, aki segít nekünk a fospakolásban. Köszönj szépen, Helmut, te kis seggdugasz!

Kiemelt rovataink: sztárfos | napi adag fos | szánalmas szubkultúrák | bulifos | cukifos

Utolsó kommentek

Címkék

álmok (1) álomvilág (1) anya (1) apáca (1) aranka (1) bádogüst (1) balázs show (1) barátság (1) barbra streisand (1) béla spears (1) besztof (1) bimbótakaró (1) boa (1) bohóc (1) boroka balls (1) botox (1) bozóháza (1) britney spears (1) búcsú (1) budai (1) bugyingó (5) bulifos (5) buzibár (3) charlie (1) cicciolina (6) cifrafosás (1) cigány (1) cini (3) csecsemő (1) csont (1) csurka istván (1) cukifos (4) cuna (3) dakota (1) danika (1) dávid ibolya (1) derítő (1) deszka (1) deutsch für tamás (1) disco (3) diszkóbár (2) domina (2) életem (1) életképek (1) elkúrtuk (1) élőlény (1) érdekes (1) érdekesség (1) érdekességek (1) értelmiség (1) étkezde (1) farok (3) faszszopás (7) faszverés (2) fekalofília (1) fekete lászló (1) fetisiszta (1) fletó (1) foci (1) fogaz (1) fostáhl (2) frei tamás (1) frenreisz (1) geronazzo mária (1) gödör (1) gonorrea (1) gumifej (1) gyilkolás (1) gyurcsány ferenc (2) hallucináció (1) hányás (3) havas henrik (1) helikopter (1) here (1) hétvége (1) horváth charlie (1) hosszú cici (1) igaz (1) ilona (1) isten (2) jóban rosszban (2) kádár jános (1) kalap (1) kamilla (1) kasztrálás (1) kebelbarátság (1) képregény (1) képviselőfánki (1) kína (1) kinyal (1) kínzás (1) kiszel tünde (1) kóka jános (1) kolostor (1) komló (1) kondor csaba (1) koós jános (1) közélet (1) kupon (1) kurva (4) laguna (1) lány (1) laskaszűrő (1) legó (1) leszbikus (1) m47 (5) macska (1) macskanadrág (1) madzsari (1) mamagésa (6) mária terézia (2) martini (1) masturbazione (4) medve (1) medveczky ilona (5) megasztár (1) méhlepény (2) mélytorok (1) metroklub (1) milliomos (1) mix (1) moldova györgy (1) moulin rouge (1) műdzsungel (1) műnő (1) napi adag fos (21) napszemüveg (1) nap képe (1) nárcisztikus (1) norbi (2) nyereményjáték (3) nyírő gyula (1) oboa (1) ökör (1) olimpia (1) öngyilkos (1) orálszex (1) orbán viktor (2) örök (1) összeesküvés (1) pajor (1) pampalini (1) paralimpia (1) parasztlázadás (1) pedofil (1) peking (1) péló (2) perverz (2) picsa (1) picsaszáj (1) pina (3) pinanyaló (1) pióca (1) pokol (1) politikus (1) pornófilm (2) primadonna (1) protkó (1) pussy (1) rácz károly (1) recskázás (4) rendőrség (1) rózsa (1) rubint réka (1) sabiine (1) sáránd (6) schmukk andor (1) schobert norbert (2) shemale (1) soma (4) sorsolás (1) spitzer gyöngyi (3) stahl judit (1) staller (1) staller ilona (4) sündisznó (1) szánalmas szubkultúrák (5) szarás (1) szávay (1) szavazás (1) szerelem (1) szex (2) szippantóskocsi (1) szolga (1) szolgálati közlemény (1) szopás (3) szórakozás (1) sztárfos (12) szűz (1) terry black (1) tóth vera (2) transzekszuel (2) transzvesztita (9) travi (2) túszdráma (1) újságíró (1) update (1) úrnő (1) vasvilla (1) vidámság (1) vizelet (3) zacsi (1) zacskó (1) zalatnay sarolta (3) zene (1) zsandár (1) ¤barátság¤ (1) ¤rólam¤ (1) ×teenagers× (1) Címkefelhő

Linkblog

Dózsa György reloaded: Kitört a parasztlázadás a Fostalicskán!

:: bulifos afterparty ::

2007.08.08. 21:00 fostalicska

Vicces hírünk van: a sárándi dizsit méltató tényfeltáró cikkünk kapcsán a sárándi parasztság körében ki kapára, ki kaszára, ki meg az apja faszára, akarom mondani: billentyűzethez kapott, és elárasztott minket mindazzal, ami gondolatok híján kitölti a koponyáját.

A helyesírási hibákat a hozzászólásokban aláhúztuk, mint a Microsoft Word, hogy minél röhejesebbé tegyük őket :))) Sőt, a javítás is megjelenik, ha az egeret fölé viszitek, hogy tanuljatok belőle.
(A fent említett szoftvercsodát ajánljuk is az érintetteknek beszerzésre, ezzel elejét vehetitek, hogy ily mértékben kilógjon a kapanyél a kommentjeitekből!)

A kommentezők közül jó néhányan a VKK szindrómában szenvednek (Vidéki Kisebbrendűségi Komplexus), és megpróbálnak azért gyalázni minket, mert budapestiek vagyunk, ők meg nem. Fel a fejjel, hapsikáim: Pesten is van épp elég lerohadt, suttyó hely. De nekünk meg például nincsen traktorunk meg gumicsimmánk, pedig ugye, milyen jó is az? :) :) :)

De most komolyan: nem attól vagytok primitívek, mert vidéken éltek, ezt nem állítottuk soha. Készségesen elismerjük, hogy Pesten sok szar, modortalan ember van (súlyosbítva a szennyezett levegő agysejtölő hatásával). Talán még több is, mint felétek, és bizony nekik is a kurva anyjukat!

Gyengébb elméjűek kedvéért: a Bulifos rovat lényege, hogy szórakoztató cikkeket kreálunk vicces képek segítségével, nem pediglen az adott helyet kívánjuk lejáratni.

(Elárulunk egy kis jutalom-titkot is: van ez a modern dolog, hogy "internet". Na most, ennek segítségével a világ bármely pontjáról szerkeszthető egy újság vagy blog. És most jön a hihetetlen rész: szerkesztőségünk egyes tagjai VIDÉKIEK!!!)

2007.08.01. 10:15 · TECHNO
Ja...Aki nemismeri fel smith-t nemtom milyen jogon próbál party-t jellemezni,fikázni vagy eggyáltalán beszélni róla...Művelődjetek kicsit...Meg ha már partyjáróknak tartjátok magatokat nézetek el pár party-ra.Majd utána fussatok neki újra az ilyesfajta tevékenységeknek.

Hát ez bizony alapműveltségi kérdés, ismerni a Smith-t. Olyan, mint például két mondatot leírni tudni helyesen. Nem is, még annál is fontosabb! Aki Smith-t nem ismeri, jó ember nem lehet. (Ki az a Smith? Egészen biztosan ez az ő neve? :) És őszintén: nem tökéletesen mindegy? :D )

2007.08.01. 10:24 · BTomy
Anti fostalicska Blog-hoz gyűjtünk képeket.Küldjetek minnél Flash-eb Sárándi képeket és minnél ocsmányabb pesti party-kban készült képeket!m47btomy@citromail.hu erre az emailre

Ajaj! Félünk! Anti-Fostalicska blog lesz! És anti-pesti blog! Édesanyádnak meg javasoltuk volna az anti-bébi tablettát, de már megtörtént a baj.

2007.08.01. 10:11 · TECHNO
Kedves fostalicskások!Én 6éve minden bulin ottvoltam sacin és az tény h közelsem olyan mint régen volt,de aki mutat ígyis párját szóljon!Nemtom holvan még délig nyitva hely...Pesten tuti nincs...max A Coro ami reggel nyit!és bár az idei Lineup a pesti szarokéra kezd hasonlítani:-) azért megfordult már egy pár név a helyen,és ami a legfontosabb ők egészmásképp jellemezték a helyet.Ugyh toljátok vissza a talicskátok a fossal együtt pestre!Ott a helye a többi közt!

" Én 6éve minden bulin ottvoltam sacin" - fasza! Ki az a Saci? Jó volt rajta?

"Nemtom holvan még délig nyitva hely..." - Egy éjszakai szórakozóhely, ami délig nyitva van? Az jó lehet!

" max A Coro ami reggel nyit!" - Talán a Cora áruházra gondoltál? Az jó mulatóhely, mi is járunk oda sokat!

2007.08.01. 00:58 · evikerush
(...) hát asszem ne kerüljetek az m47 kapujain belül mert ugy jártok mint ahogy leírta az előttem hozzászóló.... több szót nem érdemes pazarolni erre! aki tudja az ugyis tudja milyen hely sári..... ( ha felvillan a stroboszkóp és felhagzik egy ütem, ha megdobban a szíved és túlszárnyalsz mindenen, ha elkap egy érzés és magasba emel, tudni fogod hogy a techno sohasem múlik el, ha látod a fényeket és hallod a zenét, ha magasba emeled egy barátod kezét, ha szemébe nézel és ő visszanéz rád, látni fogod hogy SÁRÁND a hazád!!!)

A vastagított kis versikétől egészen kiüvegesedett a tekintetünk. Illetékes helyen javasolni fogjuk, hogy ez legyen az ország új himnusza, rendben? Nagymagyarországos kitűzővel, de felzselézett hajjal, ugyanakkor árpádsávos zászlóval, mattrészegen, vörös fejjel javasoljuk üvöltve énekelni.

Mivel a fenyegetéstől összefostuk magunkat, ezért nem is reagálunk erre a kommentre érdemben.

2007.07.31. 22:22 · Btomy
Szerintem ha szebb arcokat akartok látni nézettek le a fasza kashmirotokba...Vagy abba a retek K2-be!Ott kisimult tiszta arcok vannak,meg nem igénytelenek az emberek...Áhhh...Dehogy...:-D

Nem ismerünk ilyen nevű földrajzi helyeket, ezért nem ígérjük biztosra, hogy bármikor is elmegyünk oda.

2007.07.31. 19:16 · A 3. a kép jobb oldalija
kOvik:Ne haragudj ,hgy nemtudom lenyelni azt ,hogy melegnek titulálnak engem és a barátaimat akik rendes partysok és heterok!Ez következményekkel járó dolog ha nem én,akkor más elfog inditani valamilyen eljárást hisz ez személyiségi jogokat sértő szöveg és jogtalanúl vannak a képek is használva!

Elnézést, nem tudtuk, hogy rendes partvis, azaz partis vagy és hetero, véletlenül azt hittük, hogy rossz, gonosz partvis vagy és buzi!

2007.07.31. 18:47 · A 3.kép jobb oldalija
(...) Smith's se Tomi te hulladék hanem 1 európa szerte elismert profi Dj aki több embert táncoltatott meg mint amennyit te egész életedben láttal!

Pedig úgy tűnik, mi egy egész megyét táncoltattunk meg egyetlen blogbejegyzéssel! :D

Na meguntuk, viszlát, írjatok még sok vicces gyalázkodást, de mókásakat ám, mert az unalmas fosokat töröljük! ;)

32 komment

Címkék: disco sáránd m47 bulifos parasztlázadás

A bejegyzés trackback címe:

https://fostalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr57135517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kildar 2007.08.08. 23:47:43

lol

Ha ők vidékiek, akkor én mivagyok? :D

muhi 2007.08.09. 10:48:29

ha már mások helyesírását fikázod, jó lenne, ha különbséget tudnál tenni \'j\' és \'ly\' között. Így kevésbé lenne a komment \'röhelyes\'.

Egyébként azt tapasztalom, hogy mióta egyébként friss szellemű emberek tömegesen blogolnak, az ilyen típusú helyesírási bakik száma megsokszorozódott. Tisztelt bloggerek! Vegyetek példát Tóta W. Árpádról, aki nem pusztán szellemes (bár ez ízlés kérdése is), de megtanulta a magyar nyelvet, mielőtt publikálni kezdett volna.

angelo 2007.08.09. 11:15:55

Hihi :) Viccesek az emberek. De azért, ha már a helyesírásnál tartunk, a röhejes pontos Jé. Ettől függetlenül veletek vagyok, szerintem is idétlen dolog ezen felháborodni

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2007.08.09. 13:57:08

Muhi: és muszály volt ezt ijen stílusban közölni?

Köszönöm, javítottuk, jaj, most mi is műveletlenek vagyunk!

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2007.08.10. 10:14:14

A w néha humoros néha meg faszságokat hord össze. De tud helyesen írni, ez tény.

Amúgy tényleg geciség idegenekről képeket felrakni és utána fikázós szöveget megereszteni, de vicces tud lenni, ez tény. Bár meg sem közelítik az etalonnak számító "suplyáki vályú" (ha helytelen, leszarom, nem emlékszem rá) összeállítást még a hőskorból. Mindenkiről készülnek cinkes képek buliban, én saját magamról is tudnék ilyen összeállítást csinálni. Valószínüleg a készítőkről is van ilyen dokumentáció.

Tirpákok meg mindenhol vannak, nem kell vidékinek/fővárosinak lenni ahhoz, hogy aljanéppel találkozzon az ember. Én pl vidéki vagyok, és itt is rengeteg van. Sokat járok a fővárosba, és ott is rengeteg van.

Baszki, most esik csak le, ti itt flesseltek összevissza :) Én meg feleslegesen verem a billentyűket. :)

paraszt 2007.08.10. 10:36:58

még annyi, hogy inkább legyen traktor, gumicsizmával, mint buzik, transzvesztiták, alkoholista hajléktalanok, késes cigányok:) marhajó;)

muhi 2007.08.10. 13:22:04

Nem volt muszáj, saját jószántamból tettem :)))

De azért tényleg, az eszem megáll, a muszájt is elbasztad. Ez némelyeket hidegen hagy (őket fikáztad), egyesek arcára mosolyt csal, másokat meg bosszant. Én ez utóbbi kategóriába tartozom.

Egyébként annyira ráérős melóm van, hogy ha gondolod, korrektorként szívesen közreműködöm társadalmi munkában.

kissertés 2007.08.10. 14:16:09

Kedves muhi!

Az "ijen" is el van baszva az adott mondatban, s bár nem én írtam, fostalicska szerkesztőtársam itt nagy adag iróniával élt.

Természetesen nagyon jól tudja, hogy a muszáj az muszáj.
A "röhelyes"-ért viszont ég a fejünk ezerrel.:)

kissertés 2007.08.10. 14:18:43

Egyébként w bácsiért rajong a teljes stáb.

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2007.08.10. 14:48:29

Szia Muhi!

Jól mondja a Sertés, a "muszály" és az "ijen" szándékos volt, a "röhely"-be viszont beletört a bicskám :) A Sertés jól le is baszott érte, állítólag ma jön Pestre, most félek, hogy szét fogja rúgni a seggem, amiért rá is szégyent hoztam.

paraszt: "még annyi, hogy inkább legyen traktor, gumicsizmával, mint buzik, transzvesztiták, alkoholista hajléktalanok, késes cigányok:) marhajó;)"

Késes cigányok vannak vidéken is, vannak települések, ahol ráadásul többségben, és van rájuk egy darab körzeti megbízott. A buzik és a travik meg mit fájnak neked? Nem ártanak senkinek, és jókat lehet röhögni rajtuk.

Doomhammer · http://tirpakbokretas-migrations.blogspot.com/ 2007.08.10. 16:15:54

Üdvözletemet küldöm a TETÜK nevében.

Jelmondatunk: szarunk a szátokba.

Azt hiszem, ez a téma ide tartozik.

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2007.08.10. 17:17:05

Doomhammer: kik a TETÜK, és kiknek a szájába szarnak? Ez érdekes lehet.

" Nem jelent meg a komment. :-( "

Mert úgynevezett "moderálás" van, a destruktív elemek elhárítása céljából. Minden beírt komment csak moderálás után jelenik meg most egy darabig, azaz valamelyik szerkesztőnknek engedélyeznie kell a megjelenést. Az olyan kommenteket, amelyekben túl sokszor küldenek el minket az anyánk picsájába, elképzelhető, hogy nem fogjuk engedélyezni.

Bizony ám, a Fostalicska nem demokrácia, a Fostalicska nem apácazárda, a Fostalicska nem fényes lokál!

paraszt 2007.08.11. 18:26:50

fostalicska: "A buzik és a travik meg mit fájnak neked? Nem ártanak senkinek, és jókat lehet röhögni rajtuk."

ja tényleg, igen, majd jókat fogsz röhögni gondolom azon is, mikor a fiad lesz buzi, a lányod leszbikus, mert ezen a vicces jelenségen nőttek fel... végülis...

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2007.08.11. 21:52:16

paraszt: ha azok lesznek, akkor azok lesznek, nem változtat semmit, ugyanúgy fogom szeretni őket. Te talán kevésbé szeretnéd a saját gyerekedet, ha az buzi lenne? Nem irigylem az agyadat.

.mano 2007.08.12. 17:53:34

paraszt: azt sem ártana figyelembe venni, hogy van buzigén. Vagyis ha fiad azt élvezi, hogy izmostestű kaniringyók seggbetömik, akkor azt bizony tőled kapta. A lányodat meg neveld, hogy ne legyen divatleszbi.
Előre sajnálom a kölkeid :(

dowNLoad 2007.08.14. 16:20:29

Hajrá Kelet-EU, Hajrá Nyugat Ukrajna!! Aktuális ringyó ill. strici-divatról is elkelne egy képes riport, mert félelmetes, hogy vannak bizonyos elemek, amik nem tudnak kikopni, pl.fél kg-os gagyifuxa nyakban/kopasz golyófej/kötelező tetoválás, és/vagy piercing , az emeletes talpú után most mit is hordanak a plázaribancok?

dowNLoad 2007.08.14. 16:21:10

Hajrá Kelet-EU, Hajrá Nyugat Ukrajna!! Aktuális ringyó ill. strici-divatról is elkelne egy képes riport, mert félelmetes, hogy vannak bizonyos elemek, amik nem tudnak kikopni, pl.fél kg-os gagyifuxa nyakban/kopasz golyófej/kötelező tetoválás, és/vagy piercing , az emeletes talpú után most mit is hordanak a plázaribancok?

upload 2007.08.14. 16:21:46

Hajrá Kelet-EU, Hajrá Nyugat Ukrajna!! Aktuális ringyó ill. strici-divatról is elkelne egy képes riport, mert félelmetes, hogy vannak bizonyos elemek, amik nem tudnak kikopni, pl.fél kg-os gagyifuxa nyakban/kopasz golyófej/kötelező tetoválás, és/vagy piercing , az emeletes talpú után most mit is hordanak a plázaribancok?

dowN 2007.08.14. 16:55:35

Hajrá Kelet-EU, Hajrá Nyugat Ukrajna!! Aktuális ringyó ill. strici-divatról is elkelne egy képes riport, mert félelmetes, hogy vannak bizonyos elemek, amik nem tudnak kikopni, pl.fél kg-os gagyifuxa nyakban/kopasz golyófej/kötelező tetoválás, és/vagy piercing , az emeletes talpú után most mit is hordanak a plázaribancok?

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2007.08.15. 05:04:08

Szerintünk előbb fog a Nap kihűlni, minthogy a gagyifuksz+kopaszfej+tetkó összeállítás eltűnjön. Hiszen ettől látszik az úriember okosnak, szépnek!

Ami a ringyódivatot illeti, egy bizonyos rétege a lábborotváló népességnek régóta hülye kis balettcipőkben topog, már nagyon faszán unjuk. Vajon ezek a puncogók tudják, hogy az igazi balettcipő mennyire szarrá torzítja a lábat?

zorrobomber 2007.08.15. 13:49:39

A kis puncogók egy része biztos tudja hogy a balettcipő szarrá torzítja a lábat. Azért hogy ezt elkerüljék, felpróbálják a kívánt cipőt, és eldöntik, hogy kényelmes -e. És mivel ezek nem "igazi" balerinacipők, ezért általában sikerrel el is tipegnek benne a lánykák. Divat mindig volt, van és lesz is. Ez van. 99% hogy te is valaminek/valakinek a hatása alatt állsz. Az már más kérdés hogy a fukszos-tetkós kultúrkörben mozgók nem a legkedvesebb népség, de ez is a környezet hatása ugyanúgy mint a divat. Általánosítás meg nem boldog, kicsit kezdtek túllőni a célon a fikatengerrel.

csege 2007.08.19. 20:29:36

zsiri ez az egész.Ha engem mint vidéki suttyót feltenne vmi fos és kommentálna,hát én szarnék bele de izibe,és kurvasokat röhögnék magamon. Helyesen írni nemtudok,és nem is akarok:D Bejön ez a képkommentálás legyen még sok ilyen! meg fikácó kommentek ifikázása hahaha

Kyuzo 2007.08.29. 21:09:31

post legközelebb karácsonykor? :)

Cica 2007.09.03. 13:59:40

Hiányzik a fosotok... Nálam van elég, de a tietek kell!

ogus 2007.09.11. 12:40:00

Parasztokkal kár vitatkozni!Nem fogják fel a lényeget!Hajrá fostalicska!!!!!!!Le a paasztokkal........

kifejezettennemparaszt 2007.11.29. 23:17:27

.mano: Nem akarok okoskodni, de buzigén NINCS. Eszement volt, aki kitalálta, ez teljesen érzelmi alapú, vagy tök véletlen \"fejlődési hiba\" (nagy idézőjelekkel, csak nem látszik ;) ). Vagyis mivel anyádban előbb vagy lány és aztán nem-lány, és csak EZUTÁN fiú, ezért elb*szhatja a jó öreg, szenilis anyatermészet a folyamat során. Ilyen van. Tény. Buzigén nincs. Ez is tény. Diszkrimináló geciség. Ez végképp tény. És mielőtt felmerülne, NEM vagyok buzi. Sőt! Leszbikus sem! Hetero lányok roxx! :D

Mindenesetre nekem tetszett a kép- és szövegsor, és nem azért, mert sznob pesti létemre lenézem a bunkó vidékieket, hanem mert frappánsak, jól ki tudják használni ezeket a pillanatképeket. Nekem a Rézműves tetszett a legjobban.

Kár, hogy hiány van ezekből a bejegyzésekből.

alte trottel 2007.12.07. 08:20:34

Nem az a paraszt aki traktorral megy a dizsibe, hanem aki nem emeli ki az ekét.

dXtr 2008.01.29. 15:11:37

jogász csaj!merre jarsz?!
hívj!

üdv!
agysebész pasi

gaben 2008.07.13. 23:48:47

Hajrá fostalicska! A parasztok meg húzzanak oda ahol a helyük van... a trágyadombra!!
süti beállítások módosítása