Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

fostalicska

Idetalicskázzuk nektek a fost.

A fejlécben Helmut látható, a kerti törpe, aki segít nekünk a fospakolásban. Köszönj szépen, Helmut, te kis seggdugasz!

Kiemelt rovataink: sztárfos | napi adag fos | szánalmas szubkultúrák | bulifos | cukifos

Utolsó kommentek

Címkék

álmok (1) álomvilág (1) anya (1) apáca (1) aranka (1) bádogüst (1) balázs show (1) barátság (1) barbra streisand (1) béla spears (1) besztof (1) bimbótakaró (1) boa (1) bohóc (1) boroka balls (1) botox (1) bozóháza (1) britney spears (1) búcsú (1) budai (1) bugyingó (5) bulifos (5) buzibár (3) charlie (1) cicciolina (6) cifrafosás (1) cigány (1) cini (3) csecsemő (1) csont (1) csurka istván (1) cukifos (4) cuna (3) dakota (1) danika (1) dávid ibolya (1) derítő (1) deszka (1) deutsch für tamás (1) disco (3) diszkóbár (2) domina (2) életem (1) életképek (1) elkúrtuk (1) élőlény (1) érdekes (1) érdekesség (1) érdekességek (1) értelmiség (1) étkezde (1) farok (3) faszszopás (7) faszverés (2) fekalofília (1) fekete lászló (1) fetisiszta (1) fletó (1) foci (1) fogaz (1) fostáhl (2) frei tamás (1) frenreisz (1) geronazzo mária (1) gödör (1) gonorrea (1) gumifej (1) gyilkolás (1) gyurcsány ferenc (2) hallucináció (1) hányás (3) havas henrik (1) helikopter (1) here (1) hétvége (1) horváth charlie (1) hosszú cici (1) igaz (1) ilona (1) isten (2) jóban rosszban (2) kádár jános (1) kalap (1) kamilla (1) kasztrálás (1) kebelbarátság (1) képregény (1) képviselőfánki (1) kína (1) kinyal (1) kínzás (1) kiszel tünde (1) kóka jános (1) kolostor (1) komló (1) kondor csaba (1) koós jános (1) közélet (1) kupon (1) kurva (4) laguna (1) lány (1) laskaszűrő (1) legó (1) leszbikus (1) m47 (5) macska (1) macskanadrág (1) madzsari (1) mamagésa (6) mária terézia (2) martini (1) masturbazione (4) medve (1) medveczky ilona (5) megasztár (1) méhlepény (2) mélytorok (1) metroklub (1) milliomos (1) mix (1) moldova györgy (1) moulin rouge (1) műdzsungel (1) műnő (1) napi adag fos (21) napszemüveg (1) nap képe (1) nárcisztikus (1) norbi (2) nyereményjáték (3) nyírő gyula (1) oboa (1) ökör (1) olimpia (1) öngyilkos (1) orálszex (1) orbán viktor (2) örök (1) összeesküvés (1) pajor (1) pampalini (1) paralimpia (1) parasztlázadás (1) pedofil (1) peking (1) péló (2) perverz (2) picsa (1) picsaszáj (1) pina (3) pinanyaló (1) pióca (1) pokol (1) politikus (1) pornófilm (2) primadonna (1) protkó (1) pussy (1) rácz károly (1) recskázás (4) rendőrség (1) rózsa (1) rubint réka (1) sabiine (1) sáránd (6) schmukk andor (1) schobert norbert (2) shemale (1) soma (4) sorsolás (1) spitzer gyöngyi (3) stahl judit (1) staller (1) staller ilona (4) sündisznó (1) szánalmas szubkultúrák (5) szarás (1) szávay (1) szavazás (1) szerelem (1) szex (2) szippantóskocsi (1) szolga (1) szolgálati közlemény (1) szopás (3) szórakozás (1) sztárfos (12) szűz (1) terry black (1) tóth vera (2) transzekszuel (2) transzvesztita (9) travi (2) túszdráma (1) újságíró (1) update (1) úrnő (1) vasvilla (1) vidámság (1) vizelet (3) zacsi (1) zacskó (1) zalatnay sarolta (3) zene (1) zsandár (1) ¤barátság¤ (1) ¤rólam¤ (1) ×teenagers× (1) Címkefelhő

Linkblog

Nagy Politikus-teszt

írta: a Fostalicska teljes szerzőgárdája

2007.05.03. 00:42 fostalicska

Ma tanácsot adunk, basszájba, hogy melyik politikusra szavazzatok.
Tévedés ne essék: nem azt vesszük górcső alá, hogy melyik szarházi miket hazudozik össze, hanem szexuális szempontból vizsgáljuk őket. Melyik hogy kúr, melyik hogyan szop?

Kit nem indít be egy ékes szólam aktuális miniszterelnökünktől? Vagy ott van a Viktor, ha netán az "új többség" emlegetése csal kósza vérbőséget lanyhadó alfeletekbe.
Most fény derülhet az igazságra. A fostalicska csak nektek, csak most lehetőséget teremt megtalálni az igazit.

Gyurcsány "Macskanadrágban szaladok a Szigeten" Ferenc
Gyurcsány Ferenc igazán vonzó jelenség. Ha hiszünk a népi bölcsességnek, a megragadó magassághoz kellő hosszúság is járul. Mi legalábbis reméljük, hogy a "miniszterelnök" szóból az első négy betű nem a farokmérete. Olyan szexin tudja mondani: "elkúrtuk." És közben édesen csücsörít a szájával, mintha máris készen állna egy kiadós száj(ber)szexre. Reméljük, két moralizálás közben oralizál is. Lehet benne gyakorlata: KISZ-vezérként fiatalon bőséggel szophatta a Párt hosszú cicijét.

Fletó, mint tudjuk, blogot is vezet, tehát gyakran használja az Internetet. Vajon betalál-e ilyenkor egy-egy pornóoldalt? És mire kattint olyankor: a lolitákra vagy a shemale-ekre?

Vajon mikor az eltévedt kislányt megtalálták, előtte végigment rajta? Nem, ő nem az a pedofil fajta. Marad ő az Apró-família apraja-nagyjánál.

Előny: regnáló miniszterelnökként bizonyára jó körülményeket teremt partnerének. A trágár szexet kedvelőknél piros pont lehet a kúrás nyílt emlegetése.
Hátrány: minthogy éjszaka is hazudik, nem lehetünk biztosak teljesítményünkben.


Orbán "Kolompár Dakota" Viktor
Azok a vastag ajkak! A fostalicska szerkesztőségének női tagjaiban igencsak pajzán gondolatot ébreszt. (Néhány férfi kollégában is, de róluk már ezelőtt is tudtuk, hogy a tojás megsül a hátukon.) Biztos, hogy jól csókol, de valószínű, hogy jól is szop. És azokat a gyönyörű, csókos ajkakat láttátok már?! Odavagyunk érte!

Állítólag az egzotikus népeknek nagyobb a libidója. Tudjuk, hogy a cigányok nem sokat lacafacáznak, ha egy jó nagy kúrásról van szó, és Viktorról rebesgetik, hogy roma származású. Ezen felül gyanúsan sok dakota viccet sütöget el, csak nem indiánok a felmenői? Azokról is úgy hírlik, hogy jól odapörkölnek bárki alfelébe.

Ugye az megvan, hogy Vityka él-hal a fociért? Ki ne gerjedne az izzadt, forró férfitestekre, a mezcserére, a férfizuhanyzók világára, ahol egy meccs után bármi megtörténhet? Mi éppen nem, de sokan igen. Egyik kolléganőnk sírva vallotta be, hogy ő már csak arra tud elmenni, ha Orbánt és Deutsch-Fürt elképzeli együtt, a forróvizes zuhany alatt. Hát mit szóltok, a mi szerkesztőségünkben is vannak ilyen hülye fapinák!

Előny: szopós száj, magas libidó.
Hátrány: az neki nincsen.


Dávid "Alapos Kalapos" Ibolya
Dávid Ibolya az a kalapoknak, aki Kiszel Tünde a bugyiknak.

D, mint domina. Szigorú tekintetétől minden rosszfiú vigyázzba vágja magát. Ő bizony nem kér a cumiból, pártjának dominájaként az ostor sokkal inkább kezére áll. Szerkesztőségi hímtagjaink feszülős bőrszerkójától gerjednek, de kalapfetisizmusa sem elhanyagolható. Kalaptartóra az irodájában nincsen szükség, a körülötte felmeredő falloszokra akasztva tartja nagyszámú fejfedő-gyűjteményét.

Valószínűleg fekalofil is. Szexológus szakértőnk azt gyanítja, hogy Ibolya minden reggel belefosik a kalapjába, ezután a kalap szart a fejébe húzza, és úgy mászkál egész nap. Ez fényesíti a haját, egyben tartja a frizuráját.

Az elméletet alátámasztja az a tény, hogy az MDF működése kezdettől mostanáig pontosan egy kalapnyi szart ér.

Előny: szigorúan, kegyetlenül elver.
Hátrány: szigorúan, kegyetlenül elver.


Rácz "Terry Black" Károly
Komoly rétegpárt vezetőjeként mindenképp listánkra kívánkozik. Sajnos mellbekúrni már nem lehet, de apává való átlényegülésével immár a női fantáziákba is belopta magát. All in one, tú in ván. Mostanra tökéletesen ismeri mindkét nem erogén zónáit, de azért elsősorban családcentrikus hódolóknak ajánljuk. A rossz nyelvek szerint Danikát otthon szoptatta.

Szerkesztőségünkben csak egy személy számolt be arról, hogy ő bizony Karcsi anyó képeire recskázik otthon, de őt ki is rúgtuk a picsába, mert egy ilyen büdös perverz még nekünk is sok. Fojjj!

Előny: igazi hardcore csemegének kínálkozik Anettkával való összeborulása.
Hátrány: ronda, és levágatta a melleit mielőtt odaspriccelhettünk volna.


Kóka "Helikoffer" János
Reméljük, gatyájában nem egy hervatag, kókatag Kóka-tag lapul. S főleg hogy nem a képen jelzett méretben.

Ő a házinyúlra való lövöldözés igazolt nagymestere a díszes csapatban. Spermáját bőven ontja beosztottjaira, az egyikkel most össze is kötötte az életét. Reméljük, ezzel a látványos titkárnő-levadászattal nem valami aljas, homoszexuális életvitelt próbál álcázni!

Arra csak komoly arcpír mellett bírunk gondolni, vajon mivel érdemelte ki Kamilla a nagymama kegyeit.

Előny: helikopterével bármikor elugorhat egy gyorsmenetre hozzád.
Hátrány: fennáll a veszély, hogy a rotorok elkapják a farkát.


Csurka "Zsidóirtó" István
Szexológus szakértőnk hívta fel a figyelmünket arra az érdekes tényre, hogy a jobboldaliak között nagyon magas a transzvesztitákat kedvelők aránya. A budapesti travikurvák előjegyzési naptárából össze lehetne állítani a magyar jobboldal teljes tablóját. Mi nem értjük, mi jó van abban, hogy egy nőnek öltözött hapsi púzókájába rakod a kékerest, de az árpádsáv rajongói erre esküsznek.

Arra tippelünk, hogy a Csurka-hurka is neccharisnyás heregolyók látványára áll vigyázzba, de valószínűbb, hogy a nagy drámaírónak már a magyarok istene se tudná felállítani a micsodáját.

Hátrány: vén, csúf, impotens.
Előny: ha kiveszi a protkót, biztosan nem fogaz.

4 komment · 1 trackback

Címkék: foci politikus elkúrtuk transzvesztita gyurcsány ferenc orbán viktor szopás perverz pedofil csurka istván kóka jános dávid ibolya fletó kamilla shemale recskázás macskanadrág farok orálszex hosszú cici dakota deutsch für tamás domina kalap fekalofília helikopter protkó fogaz terry black rácz károly danika

A bejegyzés trackback címe:

https://fostalicska.blog.hu/api/trackback/id/tr1466533

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MD_Soneji 2007.05.03. 14:00:39

jó a blog alapötlete, csak ilyen ordenáré módon megírva inkább szánalmas mint vicces. szépen, kultúráltan megfogalmazva szerintem több ember figyelmét keltenéd föl.

vvvvvvveeeeee 2007.05.03. 14:22:55

A stílus tényleg kemény kissé, de nekem bejön.:) Felvettelek a kedvencek közé.:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2007.05.06. 22:34:48

No, hátrébb az agarakkal, ha Csurkapistáról van szó!
Moldova írja valahol, valami önéletrajzi könyvében, hogy Cs. Pista dramaturg hallgató a farkára akasztott vödör vízzel kerülte meg fogadásból a lánykollégiumot. Lehet, hogy Moldova szélsőséges internáci baloldalisága is csak egyszerű péniszirigység, kispöcskomplexus?
(Azért nem véletlen, hogy Imre Kertészről nem írt senki ilyet... Eddig.)

fostalicska · http://fostalicska.blog.hu 2007.05.06. 23:08:38

Köszönjük az infót!
Hát alaposan félreismertük akkor Csurka papát! :))
Imre Kertész? Ne aggódj, nem kíméljük mi a biboldókat sem. Azért leblankolt pöccsel keményebb muri lehet a vízhordás :D
süti beállítások módosítása